Stage Office Management / Front Office

Ben jij een echte duizendpoot en opzoek naar een stage waarbij je je nooit hoeft te vervelen? Wij bieden jou een veelzijdige stage in ons nieuwe hoofdkantoor in Harderwijk.

Wie zijn wij?
Wij zijn het snelst groeiende bedrijf in onze branche. Dankzij een internationaal verspreid eigen merk van professionele wimper-en wenkbrauwproducten, meerdere salons en opleidingscentra in Nederland en België en een team van wimperstylisten dat al vele prijzen heeft gewonnen, kunnen we trots stellen dat wij streven naar de hoogste kwaliteit op elk gebied. Producten van topkwaliteit, de beste zorg voor de natuurlijke wimpers en de meest vernieuwende technieken, daar staan we voor.

Wat houdt de stage in?
De werkdag begint met een rondje door het gebouw, een rondje om waar nodig de puntjes op de i te zetten. De werkdag bestaat uit de telefoon aannemen en de klanten te woord staan, klaarstaan voor de gasten en ze voorzien van een kopje koffie. Ook plannen we afspraken in. Verder zijn wij de helpende hand voor onze collega’s op het hoofdkantoor en onze andere salons.

De juiste kandidaat:

  • Je beschikt over een vlotte babbel en bent niet verlegen.
  • Je bent goed in snel omschakelen.
  • Je kunt schematisch denken.
  • Je ziet er representatief en verzorgd uit, wij zijn tenslotte een beautybedrijf.

Wij bieden
Wij zijn een hecht team met jonge, gemotiveerde mensen. Ieder heeft zijn of haar specialisme maar we helpen elkaar altijd waar het nodig is.

Spreekt deze functie je aan?
Stuur dan je CV en motivatiebrief + foto naar jurgen@pe-cosmetics.com