Microblading

Wil je graag een iets meer permanente oplossing voor jouw wenkbrauwen? Heb je altijd al gedroomd van mooie, volle wenkbrauwen? Dan is een Microblading behandeling zeker het overwegen waard. Met een blade/mesje met 18 steriele naaldjes in een manuele pen worden fijne haartjes gepigmenteerd met de haar groei richting mee tussen de eerste en tweede huidlaag. De Microblading hairstroke-techniek is dan ook een speciale semipermanente make-up techniek die een mooie en "natuurlijke look" geeft aan jouw wenkbrauwen. Er worden als het ware imitatiehaartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat jouw wenkbrauwen er "net" even wat mooier van vorm en kleur uitzien, maar toch ook heel natuurlijk. Het is een semipermanente behandeling, wat betekent dat na ongeveer 1,5 jaar de hairstrokes vervagen. Dit laat toe dat de vorm en kleur jaarlijks aangepast kunnen worden, meegaand met de wenkbrauw trends.

 • Prijzen

  • Microblading (inclusief 1 nabehandeling binnen 6 - 8 weken) € 350,- *
  • Touch-up binnen 1 jaar € 147,50 *
  • Touch-up na 1 jaar tot 1,5 jaar € 175,- *
  • Touch-up na 1,5 jaar tot 2 jaar € 200,- *
  • Touch-up na 2 jaar prijs op aanvraag
  • Touch-up elders geplaatste permanente make-up prijs op aanvraag

  * voor bestaande klanten

  Let op! Ben je niet bekend binnen onze salon neem dan eerst even contact op met desbetreffende salon om de kwaliteit van je wenkbrauwen te controleren. Mogelijk wijkt de prijs af.

 • De behandeling

  Voordat de behandeling begint worden jouw wensen uitgebreid besproken en zal de styliste de hele procedure van de behandeling uitleggen. Daarna gaat zij over tot het voortekenen van de wenkbrauwen, uiteraard rekening houdende met jouw wensen en de vorm van uw gezicht. Pas nadat je tevreden bent over de voorgetekende wenkbrauwen zal zij starten met de effectieve behandeling. Tijdens de behandeling staan hygiëne en veiligheid op de eerste plaats, daarom volgen wij volledig de GGD richtlijnen.

  De behandeling duurt 2 tot 2,5 uur en is vrijwel pijnloos. Binnen 6 weken dien je terug te komen voor een touch-up behandeling (inbegrepen in de prijs).

  Wanneer je een afspraak wenst te maken voor een behandeling dient hier minimaal 48 uur tussen te zitten. Zo kunnen wij je tijdig voorzien van alle voorzorg maatregelen die je minimaal 24 uur voorafgaande aan de behandeling moet treffen.

 • Voordelen van Microblading

  • Vorm en kleur volledig naar wens aan te passen
  • Tijdbesparend
  • Natuurlijke look door de hairstrokes die op echte haren lijken
  • Semi-permanent, wat je de mogelijkheid biedt om jaarlijks de vorm en/of kleur aan te passen
 • Verzorging

  De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wenkbrauwen.

  De eerste 72 uur na de behandeling dien je de wenkbrauwen droog te houden en vooral de eerste nacht af te dekken met plasticfolie ter bescherming. Ook dien je elke 2 uur een dun laagje vaseline aan te brengen.

  Na 72 uur, tot en met 7 dagen na de behandeling mag je de wenkbrauwen dagelijks voorzichtig wassen met een neutrale zeep en nog steeds elke 2 uur een dun laagje vaseline aanbrengen.

  Na 4-6 weken zijn de wenkbrauwen volledig genezen en is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Make-up Remover

Meest gestelde vragen

Is Microblading voor iedereen geschikt?

Nee helaas niet. Er zijn ziekten of aandoeningen waarbij het een minder goed idee is!
Dit geldt o.a. voor: hemofilie, diabetes, chronische huidziekten zoals: eczeem, psoriasis, pathologische wondgenezing, contactallergie, immuunziekten, hart –en vaatziekten. Ook bij het gebruik van bepaalde medicijnen, zoals anti-stollingsmiddelen of bloedverdunners, kan er geen behandeling plaatsvinden, Bij twijfel, neem dan vooraf contact op met de huisarts.

Wanneer iemand een extreem vette huid heeft, wordt microblading ook afgeraden, omdat het pigment niet in de huid blijft zitten.

Doet de behandeling pijn?

Daarover zijn de meningen sterk verdeeld. De een vergelijkt het zetten van de hairstrokes met het gevoel tijdens het epileren, de ander vindt het iets pijnlijker maar door de verdoving die wij gebruiken is de pijn nihil tijdens de behandeling. Sommige voelen zelfs helemaal niks.

Op vakantie na de behandeling?

Het is niet slim om vlak voor je zonvakantie microblading te laten zetten, dit omdat de eerste 5 dagen na de behandeling je wenkbrauwen niet in contact mogen komen met zon en chloorwater. Na behandeling wordt aangeraden om niet in contact te komen met direct zonlicht er wordt aangeraden een hoed/cape/zonnebril te dragen, indien je deze voorgeschreven bescherming niet op correcte wijze nakomt zul je een stuk minder lang plezier hebben van de gepigmenteerde wenkbrauwen dan een ander persoon.