(S)PMU Opleiding

Veel schoonheidsspecialisten dromen ervan: het volgen van een erkende opleiding over (S)PMU. Permanente make-up is namelijk helemaal hot en happening. Gelukkig kan dat bij de PE Cosmetics Academie. Onze specialisten vertellen je alles over Ombré Powder Brows, Microblading, Lippigmentatie en andere technieken. Meld je daarom vandaag nog aan voor één van onze cursussen of masterclasses. Wanneer ga jij de beste (S)PMU opleiding van Nederland volgen?

BOEK VANDAAG NOG EEN PMU TRAINING!

Wat is (S)PMU?

(S)PMU is de afkorting van ‘semipermanente make-up’. Bij een behandeling wordt er pigment onder het huidoppervlak aangebracht. Dit wordt gedaan met een dunne naald. Vaak blijft de kleurstof acht maanden tot drie jaar zitten. Dit kan het uiterlijk en het zelfbeeld van klanten in positieve zin veranderen. De vraag onder schoonheidsspecialisten voor het volgen van een (S)PMU opleiding is dan ook groot.

Onze (S)PMU opleidingen

In Nederland zijn verschillende aanbieders van (S)PMU opleidingen, cursussen, trainingen en workshops te vinden. Vaak hebben ze ieder een eigen specialisatie. PE Cosmetics richt zich bijvoorbeeld op de permanente make-up voor wenkbrauwen en lippen. Als schoonheidsspecialist kun je bij ons de volgende opleidingen volgen:

De beste opleiding voor (S)PMU

Binnen de semipermanente make-up zijn talrijke bedrijven actief. Ook opleidingsinstellingen. Voor (S)PMU zijn er tientallen cursussen, trainingen en workshops te volgen. Toch komt PE Cosmetics meestal als beste uit de test. Zowel nationaal als internationaal. In 2018 sleepten wij al meer dan 50 prijzen in de wacht. Wij bieden je dus bewezen de beste (S)PMU opleiding. Ook ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en kun je binnen 6 maanden gratis terugkomen bij vragen of voor extra ondersteuning. Wel zo prettig.

Direct een opleiding voor (S)PMU volgen?

Ombré Powder Brows. Microblading. Lippigmentatie. (S)PMU opleidingen voor wenkbrauwen en lippen zijn in verschillende soorten en maten te volgen: cursussen, trainingen, workshops en masterclasses. Wil jij alle kneepjes van het vak leren? Sluit je dan aan bij de professionele PE Cosmetics Academie. Meld je vandaag nog bij ons aan en haal het beste uit jezelf. Ook bij vragen kun je altijd bij ons terecht. Bel hiervoor gerust naar +31 341 766 066 of stuur ons een e-mail naar training@pe-cosmetics.com. Weet jij al welke opleiding voor (S)PMU het beste bij jou past?