2024 start met een megatrend: de Airbrush Hybrid Brows!

 

Als een onomkeerbare invasie maken wij kennis met de Airbrush Hybrid Brows. Een ware kunstvorm die op dit moment Instagram, TikTok en zelfs YouTube laat schudden.  Na de Brow Lamination wederom een nieuwe wenkbrauw hype waar niemand meer omheen kan. Ben jij ook zo benieuwd naar deze Airbrush Hybrid Brows en waarom dit de Must Have is van 2024? Lees dan vooral verder!

In oktober 2023 verschenen de eerste resultaten op Instagram, Set Moosavi ging direct op onderzoek en ondervond het gemak en het prachtige resultaat van wellicht de allernieuwste trend op het gebied van de wenkbrauwen. Als internationaal merk stroomden de vragen bij haar binnen. Set is dit een blijvertje? Gaat PE Cosmetics dit opnemen in haar collectie? Gaan jullie een training geven? Velen wisten namelijk dat Set als eerste de Brow Lamination trend onder de loep nam om te ondervinden of deze trend van langere duur zou kunnen zijn en lanceerde als eerste een complete training, behandeling en productlijn. De PE Cosmetics Brow Lamination YouTube video ging viral en realiseerde binnen een paar maanden 2,5 miljoen views.

Een duidelijk antwoord volgde, JA! Dit is de volgende nieuwe hype. Met trots presenteert zij daarom haar volgende training/cursus, behandeling en productlijn voor de Airbrush Hybrid Brows.

Waarom de Airbrush Hybrid Brows?

1. Verbluffend resultaat
Als Brow Artist wil jij jezelf continue uitdagen en wil je vernieuwend zijn. De Airbrush Hybrid Brows geven jou die nieuwe impuls en diversiteit in je werk. Een magisch effect voor de wenkbrauwen waar klanten enthousiast van zullen worden en maar al te graag voor bij je langs zullen komen.

  1. Precisie en intensiteit op maat.
    Met de Airbrush Hybrid Brows creëer je een prachtig ombré effect van subtiel tot intens. Een van de voordelen van Airbrush Hybrid Brows is dat je in dunne lagen kunt werken. Door het aanbrengen van laagje voor laagje bouw je de prefecte kleur op en kun je de gewenste vorm en intensiteit bereiken. Het effect van strakkere, meer gevulde en optisch vollere wenkbrauwen. 
  1. Supersnel en efficiënt
    Zodra jij de airbrush naar je eigen hand hebt weten te zetten zul je versteld staan van de snelheid en precisie van je resultaten. De airbrush zorgt namelijk voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor je nóg efficiënter kunt werken dan met de traditionele methoden van het kleuren van de wenkbrauwen. Binnen dezelfde beschikbare tijd meer klanten en daardoor meer winst.

Hoe word jij een Airbrush Hybrid Brows expert?

Als internationaal merk bieden wij jou direct een compleet pakket om zo jouw professionaliteit te kunnen onderstrepen. De training en onze producten.

PE Cosmetics Airbrush Hybrid Brow cursus/training

Tijdens de Airbrush Hybrid Brows training leer je alles over de perfecte kleurbepaling voor elk huid- en haartype en hoe je wenkbrauwen op een zowel milde als effectieve manier kunt verven middels de airbrush techniek. Daarnaast zul je de wenkbrauwen in shape brengen door middel van epileren en waxen. De training bevat zowel theorie als praktijk met het toepassen van de behandeling op een model. Dit alles begeleid door onze trainer om zo de beste resultaten te kunnen creëren en al je vragen te kunnen stellen.

Eerste training beschikbaar op 4 maart 2024. Klik hier voor meerdere datums.

Maximaal 3 personen per training.

PE Cosmetics – Airbrush Hybrid Tinting machine.

Voor het creëren van de perfecte Airbrush Hybrid Brows heb je een airbrush machine nodig. Kwalitatief met de juiste functies en toebehoren om zo de beste resultaten te behalen. De nano portable airbrush van PE Cosmetics is voorzien van de meest actuele high-pressure technologie waarbij de kleuren in minuscule deeltjes wordt verdeeld over de huid voor de meest gedetailleerde effecten.

PE Cosmetics – Airbrush Hybrid Tinting producten.

Airbrushen vraagt om een speciale techniek en zo ook speciale producten.

De Airbrush Hybrid productlijn bestaat uit;

Liquid Keratine Hybrid Tint in vijf verschillende kleuren.

Vijf liquid hybride tinten speciaal ontwikkeld voor deze airbrush techniek De Liquid Keratine Hybrid tint kleurt sneller en is tijdbesparend voor jou als stylist! Het biedt een waanzinnig diepe kleuring op de huid terwijl het de wenkbrauw en wimper haartjes beschermt en revitaliseert door de voedende en beschermende ingrediënten.
De gemakkelijk te mengen wenkbrauw tinten kleuren tot 10 dagen op de huid en 6-8 weken de wenkbrauwhaartjes. Deze formule is ook geschikt voor de wimpers.

Met keratine en Aloë Vera. 

Liquid Brow & Lash Developer.

Deze vernieuwde Liquid Developer is speciaal ontwikkeld om te mengen met de Liquid Keratin tinten als de Cream Hybrid tinten van PE Cosmetics. Het bevat 4% waterstofperoxide, Panthenol en Dimethicone.

De liquid textuur maakt het gemakkelijk om de kleuren te mengen en zorgt voor consistente en langdurige resultaten met een intense kleur voor alle wenkbrauw- en wimperbehandelingen zonder de haarstructuur te beschadigen.

Ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn geworden naar de training, behandeling en producten. Klik hier voor meer informatie.

Jouw Airbrush Brow resultaten zullen een gegarandeerd succes zijn in je salon en op jouw sociale mediakanalen.

Shop hier jouw Airbrush Brow Producten.

Veel succes.