Waarom de Herfst hét beste seizoen is voor (S)PMU

De bladeren vallen van de bomen, het is ’s ochtends donkerder en het wordt kouder. De feestdagen komen bijna de hoek om. Het perfecte moment voor een Semi permanente make-up (S)PMU) behandeling.

Wat is (S)PMU?

Semi permanente make-up vaak afgekort als (S)PMU is een cosmetische techniek waar bij pigmenten in de opperhuid worden gebracht met een speciaal (S)PMU apparaat of met de hand doormiddel van kleine naaldjes gevormd in een mesje. Semi Permanente make-up is gericht op het subtiel en natuurlijk nabootsen van de dagelijkse make-up.

Wat zijn de voordelen?

  • Resultaat blijft lange tijd mooi en kan telkens worden bijgehouden.

  • Waterproof, (S)PMU is handig tijdens een herfstbui.

  • Gemak en tijdbesparing 's ochtends en 's avonds.

  • Altijd de perfecte look, je make-up ziet er altijd mooi en professioneel aangebracht uit en ideaal voor de feestdagen.

Waarom juist (S)PMU zetten in de herfst?

Na een (S)PMU behandeling moet de huid nog genezen en wordt er geadviseerd om niet in de zon te zitten. Door de UV straling gaat de celdeling sneller en breekt pigment sneller af. Daarom is de herfst hét moment om (S)PMU te zetten bij jouw klanten. Staat de behandeling begin oktober gepland? Dan is jouw klant ook nog eens helemaal klaar voor de feestdagen incl. Touch-up! (U dient meestal binnen 6-8 weken terug te komen voor de Touch-up dit verschilt per behandeling.)

Een tip om nu al te beginnen met het promoten van (S)PMU op jouw sociale media. Ook handig om deze informatie er kort bij te vermelden, zodat jouw klanten helemaal op de hoogte zijn.

Bied jij nog geen (S)PMU aan?

Maar ben jij wel geïnteresseerd in de (S)PMU behandelingen? Neem dan eens een kijkje bij onze (S)PMU trainingen; Ombré Powder Brows, Lippigmentatie of Microblading. Voor extra informatie of advies kan je altijd contact opnemen met onze training helpdesk: training@pe-cosmetics.com.