Brow Lamination

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven! Wij zijn er dan ook trots op dat wij als een van de eerste opleidingsinstituten in Nederland deze behandeling en training aanbieden.

De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

 • Prijzen

  Exclusief verven

  Brow Lamination exclusief het verven van de wenkbrauwen € 54,50

  Inclusief verven

  Brow Lamination inclusief het verven van de wenkbrauwen € 64,50

 • De behandeling

  De stylist zal samen met jou de behandeling bespreken voor de gewenste look.

  Als eerst zullen de wenkbrauwen grondig worden gereinigd. De behandeling vindt plaatst door middel van het gebruik van lotions en brushes. Zodat de wenkbrauwharen in de gewenste richting worden gelift. Naar voorkeur kunnen de wenkbrauwen ook worden geverfd met hybrid tint.

  De behandeling duurt ongeveer 45 minuten, en met verven duurt de behandeling ongeveer 60 minuten.

 • Voordelen van Brow Lamination

  Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

  Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

 • Verzorging

  De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

  Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna geldt het volgende advies:

  Dagelijks reinigen met de Perfect Eyelash Lash Foam.

  Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.

PE Cosmetics Verzorging Make-up Remover

Meest gestelde vragen

Is Brow Lamination voor iedereen geschikt?

Het worden afgeronden deze behandeling te ondergaan tijdens jouw zwangerschap. Ook is deze behandeling niet geschikt in combinatie met antibiotica. Dit wegens een verhoogde kans op een allergische reactie, of dat de behandeling niet het gewenste effect.

Om de hoeveel weken mag ik de behandeling ondergaan?

Gemiddeld mag je om de 6 - 9 weken de behandeling opnieuw ondergaan. Dit wegens de celvernieuwing van de huid.

Zijn er risico's verbonden aan de behandeling?

Voorafgaand aan de behandeling zal jij, als nieuwe klant, een toestemmingsformulier ondertekenen. Dit document ontvang je ook bij de e-mail bevestiging van jouw afspraak, zodat je na kunt gaan of jij geschikt bent om de behandeling te ondergaan.

De behandeling mag om de 6 - 9 weken worden ondergaan, wegens de celvernieuwing van de huid. Wens je dit op een korter termijn? Dan bestaat er een verhoogd risico op het ondervinden van een allergische reactie. Ook wanneer men akkoord geeft op het ondergaan van de behandeling tijdens een zwangerschap, of wanneer men bepaalde medicatie gebruikt.

Hoelang duurt de behandeling?

De gehele behandeling duurt slechts 30 minuten inclusief het shapen van de wenkbrauwen. Wens je dat de wenkbrauwen ook geverfd worden? Dan duurt de behandeling ongeveer 45 minuten.