Brow Lamination Amsterdam

Prijzen

Exclusief verven

Brow Lamination exclusief verven van de wenkbrauwen: € 54,50

Inclusief verven

Brow Lamination inclusief verven van de wenkbrauwen: € 64,50

Droom jij ook van vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen? Maak je droom werkelijkheid! Kom naar PE Cosmetics in Amsterdam voor Brow Lamination. Bij deze unieke behandeling geven we jouw wenkbrauwen de perfecte vorm. Eigenwijze wenkbrauwhaartjes die alle kanten op groeien, brengen we allemaal netjes in lijn. Met de intensieve keratine filler maken we je wenkbrauwen voller. Wil je zelf deze innovatieve behandeling leren, schrijf je dan in voor de training (Allround)- Brow Lamination in Amsterdam. Lees snel verder voor meer info!

BEKIJK TRAININGEN BEKIJK BEHANDELINGEN

Wat is Brow Lamination?

Brow Lamination is een nieuwe techniek voor het vormen van wenkbrauwen. Je kent het woord ‘lamination’ (lamineren) waarschijnlijk als ander woord voor plastificeren. Tijdens de Brow Lamination in Amsterdam worden je wenkbrauwen niet geplastificeerd, maar voorzien van een natuurlijke laag keratine. Dat is een eiwit dat zorgt voor bescherming van huid en haar. Groeien bij jou wenkbrauwhaartjes in allerlei richtingen, behalve waar jij ze wilt hebben? Met Brow Lamination plaatsen we ze in de juiste richting. Je hebt maar liefst 2 maanden resultaat van jouw Brow Lift in Amsterdam.

Brow Lamination: voor en na

Ben je benieuwd naar het resultaat van deze bijzondere wenkbrauw styling? Op de foto hierboven zie je de wenkbrauwen van onze klant voor en na de Brow Lamination behandeling in Amsterdam. Zijn ze niet strak, vol en mooi gevormd? Je ziet ook dat de wenkbrauwen na de Brow Lift langer lijken. Iets té lang? Geen probleem, wij hebben alles in huis om je brows te shapen zoals jij dat wilt. Wil je graag meer voor-en-na-foto’s bekijken, breng dan een bezoekje aan onze Insta (en volg ons voor updates over producten, trainingen en behandelingen).

Brow Lift in 30 minuten

Je hoeft niet lang te zitten voor een Brow Lamination in Amsterdam. Bij PE Cosmetics klaren we deze klus in een half uurtje. Natuurlijk doen we dat met de volle aandacht en uiterste precisie. Wil je ook dat we je wenkbrauwen shapen en verven, trek dan 45 minuten tot een uur uit voor de behandeling. Met perfect gestylde wenkbrauwen verschijn je op je afspraak. Wil je de volgende dag iets anders, dan borstel je de haartjes eenvoudig in het gewenste model. Wacht wel minimaal 24 uur voordat je de wenkbrauwen aanraakt.

Zelf Brow Lamination in Amsterdam leren

Wil je professioneel stylist worden, de fijne kneepjes leren of nieuwe behandelingen leren, maak dan kennis met de PE Cosmetics academie. Wij bieden diverse opleidingen in Lash & Brow styling voor beginners en gevorderden. Tijdens de training (Allround)- Brow Lamination in Amsterdam leer je alle ins & outs over deze innovatieve behandeling. Heb je wat minder ervaring met Browstyling, dan leren we je eerst wenkbrauwen shapen (waxen, epileren en threaden) en verven (met hybrid tint). Lees hier meer informatie en schrijf je in voor de training (Allround)- Brow Lamination in Amsterdam.

Best international Lash Brand

Verkozen tot Best International Lash Brand 2020! 

Onbeperkt kosteloos terugkomen

Binnen 6 maanden kosteloos terugkomen voor vragen of extra ondersteuning. 

Praktijk én theorie

Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook theoretische kennis over de behandeling en producten.

Trainingen in kleine groep

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Award winnende trainers

Je wordt getraind door onze ervaren trainers, die wereldwijd vele awards winnen.

Erkende & gecertificeerde training

Een erkend leerbedrijf dat werkt volgens
Europese normen en GGD regelgeving. 

Brow Lamination zonder afspraak

PE Cosmetics Amsterdam is 5 dagen per week geopend. Je kunt eenvoudig online een afspraak maken voor deze behandeling. Ons team van ervaren stylisten staat klaar in Amsterdam voor Brow Lamination of welke behandeling of training dan ook. We kijken uit naar je komst!