Welke wimperextensions zijn er?

Wij willen uiteraard het beste voor onze klanten. Daarom maken wij bij PE Cosmetics gebruik van de volgende verschillende soorten wimperextensions.

Silk:

Dit zijn wimperextensions met een zijdecoating. Silk wimpers zijn intens zwart, minder mat en geven een beetje volume in de natuurlijke look. Daarom werkt PE Cosmetics liever met Silk wimpers.

Flat Cashmere:

Flat Cashmere wimpers zijn lichte, ultrazwarte wimpers die een glanzende look geven. De extensions zijn plat waardoor ze lichter zijn. Ze hebben ook een holle basis die zorgt voor een uitstekende bevestiging aan de natuurlijke wimper.

Ultra Soft Cashmere:

Ultra Soft Casmere wimpers hebben alle voordelen van Flat Cashmere: licht, ultrazwart en een holle basis. Maar de Ultra Soft Cashmere wimpers zijn mat dus ze geven een natuurlijker resultaat. Bijkomend voordeel is het gespleten einde, dat voor extra volume zorgt. 

Biograde

Steeds meer mensen besteden aandacht aan milieubescherming. Tijd voor PE Cosmetics om wimpers te creëren die biologisch afbreekbaar zijn. Milieuvriendelijke wimpers die oplossen in de bodem en kunnen worden afgebroken door bacteriën of andere levende organismen en zo vervuiling voorkomen om de aarde altijd schoon te houden.

Mink:

Mink wimpers zijn synthetische wimpers die iets zachter zijn dan de Silk wimpers. Ze zijn een beetje mat en dus de meest natuurlijke wimpers.