(S)PMU

Semipermanente make-up - ook wel (S)PMU genoemd - is de afgelopen jaren erg in populariteit gegroeid. Vrouwen willen namelijk dat hun wenkbrauwen altijd ‘on fleek’ zijn. Plan daarom vandaag nog een afspraak bij PE Cosmetics in. Hier vind je namelijk de beste (S)PMU behandeling voor wenkbrauwen. Ombré Powder Brows. Microblading. Combi Powder Brows. Lippigmentatie. Het is allemaal mogelijk. En wil je zelf (S)PMU zetten bij jouw klanten? Wij bieden ook (S)PMU trainingen! Dus waar wacht je nog op?

BOEK TRAINING 

BOEK BEHANDELING

Wat is (S)PMU voor wenkbrauwen?

(S)PMU is de officiële afkorting van ‘semipermanente make-up’. Tijdens een behandeling wordt er met een naald pigment onder het huid aangebracht. Dit gebeurt door de punt snel op en neer te bewegen. De kleur blijft daarna tussen de acht maanden en drie jaar zitten. Dit is afhankelijk van de nazorg, huidtype en levensstijl. Door de make-up ieder jaar bij te laten werken, voorkom je dat de kleur vervaagt. Bij een (S)PMU Brows behandeling van PE Cosmetics ligt de focus op de wenkbrauwen.

Onze behandelingen voor PMU

Bij PE Cosmetics richten wij ons voornamelijk op wenkbrauwen en wimpers. De salons, die bij ons zijn aangesloten, bieden daarom regelmatig PMU Brows behandelingen aan. Veel gekozen varianten zijn:

Ombré Powder Brows

Een van de nieuwste technieken voor semi-permanente make-up voor wenkbrauwen is de Ombré Powder Brows. Tijdens deze behandeling worden er met hoge snelheid naalden in de eerste en tweede huidlaag gebracht. Hiermee worden er kleine stipjes op de huid achtergelaten. Het pigment zorgt voor een mooi en natuurlijk poedereffect en een volle wenkbrauw. De kleur blijft 1,5 tot 2 jaar zitten.

Microblading

Een andere methode van (S)PMU is Microblading. Tijdens zo’n behandeling worden er met kleine mesjes handmatig fijne haartjes in de wenkbrauw getekend. Dit gebeurt met plaatselijke verdoving. Het pigment wordt hierbij tussen de eerste en de tweede huidlaag aangebracht. Dit geeft een mooi en vol uiterlijk. Na 1,5 jaar zal de make-up niet meer zichtbaar zijn.

Wat is (S)PMU voor lippen?

Lippigmentatie is een techniek in de semipermanente make-up wereld waarbij we de lippen egaler kunnen maken van kleur of de lipcontouren meer kunnen aanzetten als deze niet zo duidelijk zijn van nature. Met deze techniek kleuren we de lippen in met een kleur op maat die goed bij je past en waarbij we ook kijken naar de eigen lipkleur. Deze techniek wordt ook wel de lip blush techniek genoemd, waarmee je een vollere look en een mooie strakke lipvorm krijgt.

(S)PMU trainingen

Wil je (S)PMU brows of Lippigmentatie bij jou in de salon aanbieden? Bij PE Cosmetics kun je ook een (S)PMU training volgen. Zo bieden wij trainingen voor beginners en masterclasses voor gevorderden in onder andere Microblading en Ombré Powder Brows. Zo word jij expert op het gebied van PMU.

Een afspraak voor (S)PMU Brows of Lippen maken?

De vraag naar (S)PMU voor wenkbrauwen is groot. Niet zo vreemd, want vrouwen - en ook mannen - willen dat ze altijd ‘on fleek’ zijn. De stap naar semipermanente make-up is dan ook snel gemaakt. Ook voeren wij de behandeling Lippigmentatie uit. Schakel daarom de specialisten van PE Cosmetics in. Je vindt onze locaties in heel Nederland. Heb je een vraag over onze behandelingen? Bel dan gerust naar +31 341 795 052 of stuur een e-mail naar reception@pe-cosmetics.com. Dan kijken we samen naar welke (S)PMU behandeling voor wenkbrauwen het beste bij je past.