Wenkbrauw cursus

Hoe klinkt een carrière als wenkbrauw stylist(e) je in de oren? Zet je eerste stap met een wenkbrauw cursus bij PE Cosmetics! Of breid jouw basiskennis uit met onze verdiepende cursussen. Leer hoe je wenkbrauwen perfect kan stylen in de ‘Allround Browstyling Training’, volg onze training ‘Henna Brows’ of leer de mooiste semipermanente wenkbrauwen zetten in onze ‘Ombré Powder Brows Cursus’. En dat was nog maar het tipje van de sluier van de cursussen en masterclasses die je bij ons kunt volgen. Welke wenkbrauw cursus je ook kiest, bij PE Cosmetics word je persoonlijk opgeleid door de beste stylisten.

PE Cosmetics Academie

PE Cosmetics is hét Nederlandse beauty merk voor wimper- en wenkbrauw producten, opleidingen en behandelingen, voor consumenten en professionals. We geven graag aanstormend talent de kans om te leren van onze professionele stylisten. Zodoende kun je wenkbrauw trainingen en masterclasses bij ons volgen, waaronder een wenkbrauw cursus. De trainingen van onze Academy vormen de perfecte basis om een succesvolle wimper- en wenkbrauw stylist(e) te worden. Of je nu gaat voor allround wenkbrauw styling of een specifieke wenkbrauw cursus; jouw succes staat centraal!

Welke wenkbrauw cursus wil je volgen?

De wereld van wenkbrauw styling is altijd in beweging. Stylisten en fabrikanten zijn altijd in de weer om technieken en producten te verfijnen en vernieuwen. Om de basis te leggen voor jouw carrière als wenkbrauw specialist, hebben we een doordacht cursusaanbod samengesteld. Voor het overzicht zetten we ze op een rij, zodat je kan kiezen met welke wenkbrauw cursus je wilt beginnen.

  • Allround Browstyling: leer wenkbrauwen te shapen, verven met Hybrid tint, te waxen, verschillende epileertechnieken en het modelleren om zo bij iedere klant perfecte wenkbrauwen te kunnen creëren. Leerzaam voor stylisten van elk niveau.
  • Training Henna Brows: skill yourself in één van de meest milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven met henna.
  • Ombré Powder Brows Cursus: leer deze prachtige methode voor semipermanente make-up. Een driedaagse wenkbrauw cursus, ideaal voor starters.
  • Microblading: een onmisbare training voor elke wenkbrauw specialist. Met deze verfijnde techniek maak je semipermanente wenkbrauwen like a pro.
  • Brow Lamination (Brow Lift): jouw wenkbrauw opleiding zit in de lift met deze innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven. Enige voorkennis is vereist; volg eerst de cursus Allround Browstyling.

BOEK TRAINING

Word master in wenkbrauw styling

Om te concurreren als wenkbrauw specialist, ga jij verder dan de basis. Specialiseer je in één van de nieuwe technieken met een Masterclass Ombré Powder Brows of Microblading. Of misschien wil je jouw beauty skills juist in de breedte uitbreiden. Word professional in wimpers én wenkbrauwen met de cursus-bundel Allround Lash & Brow Artist.

Nu inschrijven voor een wenkbrauw cursus

Wacht niet langer en begin jouw wenkbrauw opleiding bij PE Cosmetics. Schrijf je in voor een wenkbrauw cursus bij de PE Cosmetics Academie. Voor je het weet, run je jouw eigen succesvolle ‘Brow Salon’.