Wenkbrauwen Amsterdam

Ben je op zoek naar een professionele salon in Amsterdam om je wenkbrauwen te laten doen? Welkom bij PE Cosmetics! Bij ons kun je je wenkbrauwen laten stylen door een echte Brow Artist. Met verschillende technieken kunnen we jouw wenkbrauwen epileren, waxen, verven met hybrid tint of henna. Brow Lamination, Microblading, Ombré Powder Brows … in onze salon voor wenkbrauwen in Amsterdam zijn we helemaal up-to-date. Wil je zelf deze technieken leren en wenbrauwstylist(e) worden? Volg dan een wenkbrauw-cursus of -training bij de PE Cosmetics academie! Onze salon, showroom en academy vind je in onze Flagship Store aan de Sloterweg 785-787.

BEKIJK TRAININGEN

BEKIJK BEHANDELINGEN 

De nieuwste technieken

Brow artists van PE Cosmetics zijn opgeleid door internationale topmerken zoals Phi Brow, Elite, Privé, DMT Beauty en Dutch Art Avenue. Wenkbrauwen worden gestyled met behulp van de nieuwste behandelingen en technieken. Een behandeling die je bij ons in Amsterdam kunt laten doen is Brow Lamination. Deze nieuwe en innovatieve behandeling wordt ook wel de Brow Lift genoemd. Met Brow Lamination temmen we zelfs de meest stugge wenkbrauw haren tot vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen.Of ben je op zoek naar een plek om wenkbrauwen te laten verven in Amsterdam? Goed nieuws: met PE Cosmetics heb je de meest complete wenkbrauw salon in Amsterdam gevonden. Wenkbrauwen verven doen we met behulp van hybrid tint of henna en een hele vaste hand.

Semipermanente wenkbrauw make-up 

Volle wenkbrauwen is een beauty trend waar je niet omheen kunt! Niet iedereen heeft van nature volle wenkbrauwen. Voorheen was het volledig tatoeëren van de wenkbrauwen de enige oplossing voor een langdurig resultaat. Nu is er ook Microblading, een semipermanente wenkbrauw make-up. Hierbij worden ‘imitatiehaartjes’ tussen de bestaande wenkbrauw haartjes in de huid getekend met natuurlijke pigmenten. Dit doen onze wenkbrauw stylisten met behulp van een pen met daarin een mesje, met daarin weer hele fijne naaldjes. Je wenkbrauwen zien er prachtig natuurlijk en een heel stuk voller uit. Of ken je de Ombré Powder Brows al? Een techniek waarbij wenkbrauwen volledig worden in geschaduwd. Met deze techniek wordt op een heel subtiele wijze pigment aangebracht, waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met poeder hebt ingekleurd. Het is uiterst secuur werk met een prachtig resultaat. Bij PE Cosmetics Amsterdam kun je ook voor deze twee wenkbrauw behandelingen terecht. 

Wenkbrauw stylist worden: de PE Cosmetics Academie

Is het jouw droom om wenkbrauw stylist te worden? Maak de droom werkelijkheid! De PE Cosmetics Academie biedt vele cursussen en trainingen voor wenkbrauwen stylen in Amsterdam. Van basistrainingen tot masterclasses; je leert hier alles om een echte Brow Artist te worden. Wil je jouw horizon verbreden en ook alles leren over wimper styling? Wij kunnen je opleiden tot Allround Lash & Brow Artist. Je kent straks alle kneepjes van het vak en kunt zelf een salon voor wimpers en wenkbrauwen in Amsterdam of ergens anders beginnen. Wil je meer weten over onze cursussen en trainingen voor wenkbrauwen in Amsterdam, stuur dan een e-mail naar training@pe-cosmetics.com.

Best international Lash Brand

Verkozen tot Best International Lash Brand 2020! 

Onbeperkt kosteloos terugkomen

Binnen 6 maanden kosteloos terugkomen voor vragen of extra ondersteuning. 

Praktijk én theorie

Je oefent niet alleen de techniek, maar krijgt ook theoretische kennis over de behandeling en producten.

Trainingen in kleine groep

Veel persoonlijke aandacht en begeleiding. 

Award winnende trainers

Je wordt getraind door onze ervaren trainers, die wereldwijd vele awards winnen.

Erkende & gecertificeerde training

Een erkend leerbedrijf dat werkt volgens Europese normen en GGD regelgeving. 

Kom binnen bij PE Cosmetics

Kom langs aan de aan de Sloterweg 785-787 in Amsterdam om je wenkbrauwen te laten doen of je in te schrijven voor een cursus. In onze salon kunnen we je alles vertellen over onze behandelingen, producten en trainingen. Nog even en je loopt met perfect gestylde wenkbrauwen door Amsterdam. We zien je graag bij PE Cosmetics! Heb je nog vragen over onze diensten, producten of trainingen? Bel ons op +31 341 764 066.