Wimperextensions Rotterdam

Voor het laten zetten, opvullen en verwijderen van wimperextensions in Rotterdam kun je terecht bij PE Cosmetics. Ook bieden wij overige wimper- en wenkbrauw behandelingen en trainingen aan, waaronder de lash volume lift. Wil jij ook een mooie oogopslag met lange, volle wimpers? Maak dan direct een afspraak via onze website. Onze salon en trainingslocatie ligt in hartje Rotterdam. Je kunt voor de deur (betaald) parkeren. Binnen 90 tot 120 minuten heb je een glamourous oogopslag!

Prijs per behandeling

Behandeling One by One Volume
Nieuwe Set (Silk lashes) € 75,- € 95,-
Nieuwe Set (Flat Cashmere Lashes) € 79,95 -
Refill 2 weken € 29,95* € 37,95
Refill 3 weken € 34,95* € 45,-
Refill 4 weken € 47,50* € 60,-
Verwijderen van de wimperextensions  € 20,- € 20,-
Verwijderen van de wimperextensions i.c.m met nieuwe set € 12,50* € 12,50
* Met de Flat cashmere Lashes komt er € 2,50 per behandeling bij.

BOEK BEHANDELING

De voordelen van wimperextensions van PE Cosmetics

  • Lange, gekrulde wimpers zonder wimperkrultang of mascara
  • Natuurlijke uitstraling
  • Pijnloze behandeling
  • Keuze uit diverse lengtes en diktes
  • Geen beschadiging van je natuurlijke wimpers
  • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zeewater

Onze wimperextensions behandeling in salon Rotterdam

PE Cosmetics maakt enkel gebruik van zijden wimperextensions. Deze wimperextensions worden aan jouw natuurlijke wimpers bevestigd. Hierdoor is er geen aanhechting zichtbaar en creëren we een natuurlijk effect. We gebruiken bij de wimperextensions behandeling in onze salon in Rotterdam een zachte en flexibele bonder. Deze bonder veroorzaakt geen schade aan je eigen wimpers. De wimperextensions zijn mooi gekruld. Welke lengte, dikte en curve wij gebruiken, wordt volledig afgestemd op jouw wensen en wimpers.

Hoe kan ik mijn wimperextensions onderhouden?

Om jouw wimperextensions mooi te houden is het belangrijk dat deze de eerste 24 uur niet nat worden. Verder kan stromend water op de extensions het beste vermeden worden. Zijn de wimperextensions nat geworden, laat deze dan aan de lucht drogen. Schoonmaken kun je het beste doen met warm water of een speciale remover zonder olie. Deze make-up remover voor wimperextensions is verkrijgbaar in onze salon in Rotterdam. In principe blijven de extensions zo’n één tot drie maanden zitten. Om de wimpers mooi vol te houden adviseren wij om de wimperextensions elke 3-4 weken op te laten vullen.

Andere wimper- en wenkbrauw behandelingen

Naast het zetten van wimperextensions biedt PE Cosmetics Rotterdam ook andere wimper- en wenkbrauw behandelingen. Hierbij kun je denken aan een Lash Volume Lift, Brow Lamination, Brow Henna en tanden bleken.

Contactgegevens PE Cosmetics Rotterdam

PE Cosmetics Rotterdam is gevestigd aan de Spangesekade 168. Heb je vragen over het laten zetten van wimperextensions bij PE Cosmetics Rotterdam? Mail dan naar rotterdam@pe-cosmetics.com of bel naar +31 102 691 362. Je kunt ook onze veelgestelde vragen bekijken.