Tanning Ergoline

PE Cosmetics presents the Perfect Tan for him & her. Pure luxury, the best result, and the latest technology. A level tanning experience with the Ergoline Prestige 1600 & Ergoline Prestige LightVision, unique in Harderwijk and surroundings.

At PE Cosmetics Harderwijk you can choose from three Ergoline sunbeds. It is possible to easily adjust our tanning beds to your personal preference.

 • Prijzen

  Ergoline Type 1600

  Openingsactie 10 rittenkaart voor € 120,-

  Tot 20 minuten € 13,50

  per extra minuut € 1,-

  Ergoline LightVision

  Openingsactie 10 rittenkaart voor € 130,-

  Tot 20 minuten € 14,50

  per extra minuut € 1,-

 • Ergoline Prestige 1600

  De Hybrid Performance en Beauty Light LED lampen zorgen voor een nieuwe bruiningstechnologie. De unieke combinatie van UV en rood licht maakt een bijzonder mooie en diepe bruine kleur met gelijktijdige huidverzorging mogelijk. De nieuwste technologie, innovatief comfort en een tijdloos design.

 • Ergoline Prestige LightVision

  Door middel van meer dan 200 Beauty Light LED lampen en een verhoogde zuurstofproductie verzorgt de LightVision voor bescherming van de huid en een verbeterend bruiningsresulaat. Een zonervaring van het hoogste niveau, pure luxe!

Meest gestelde vragen

Start jouw Perfect Tan experience

Als je voor de eerste keer onze Studio bezoekt, vragen wij je een huidanalyseformulier in te vullen. Op basis van de door jouw ingevulde gegevens en een kort intakegesprek adviseren onze medewerkers welke zonnebank het meest geschikt is voor jouw huidtype. Ook voor advies met betrekking tot zonnecosmetica kunt je bij ons terecht. Wij werken met de volgende verzorgingsproducten: Devoted Creations, Australian Gold & Pure Sun.

Onze PE Cosmetics medewerkers zijn in het bezit van een Tanning Skincare certificaat.